Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen, sorumluluk sahibi,çağdaş yeniliklere açık bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2023-2024 yılı Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca ilçe ikincisi

Saatler: 7:50-17.50
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İstanbul´u Okuyorum Projesi Dilimizin Zenginlikleri Projesi Geleceğin Yazarları Projesi 10bin Okul Projesi

WEB - https://avcilarmuhsinyaziciogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLKENT MAH. AMASYALILAR CAD. MUHSİN YAZICIOĞLU İLKOKULU BLOK NO 123 İÇ KAPI NO 1 AVCILAR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Yeşilkent Mahallesi Amasyalılar Caddesi No:123 Avcılar/İSTANBUL

Ulaşım Avcılar metrobüs durağında hareket eden 142F İETT otobüsü ile Gazi Caddesi durağında inip doğu yönünde ilerleyerek, Avcılar metrobüs durağında hareket eden Tokat Mahallesi(Pembe şapkalı) minibüsleri ile eski salı pazarı durağında inip kuzey yönünde ilerleyerek toplu taşıma ile okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 11 KM